Regisztrálok!

Vegyél részt speedmentoring és workshop programunkon és állítsd új pályára vállalkozásod

OLVASD EL A RÉSZLETEKET

ÉS REGISZTRÁLJ LEGKÉSŐBB

JÚLIUS 12-IG!

Akiket várunk
Amit kapsz
Amiről tanulhatsz
Regisztráció
Kérdésed van?

Kedves Látogató!


A programra való jelentkezés 2020.07.12-én lezárult.


Kövesd a további híreket Facebook oldalainkon!

Pintér Ügyvédi Iroda Facebook oldal

Legfőbb célkitűzésünk, hogy a résztvevő csapatok és projektgazdák életképes és környezettudatos értékajánlatokkal tudjanak előállni, amik megállják a helyüket a piacon és vonzó legyen a potenciális befektetők számára.

CÉLUNK

Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány Facebook oldal

Induló vállalkozásokat, ötlet fázisban lévő csapatokat vagy ötletgazdákat, akik olyan elképzeléssel rendelkeznek, ami az újrainduló világgazdaság fenntartható fejlődéséhez új ötletet szolgáltat.

KIKET VÁRUNK?

vízgazdálkodás, víz újrahasznosítás,


környezettudatos táplálkozás, fenntartható gazdálkodás


egészségügyi fejlesztéseket szolgáló megoldások és digitális oktatási platformok,


fenntartható szállítmányozás


szoftveres megoldások a fenntartható gazdasági fejlődéshez,


környezettudatos logisztikai megoldások,


beszállítói láncok környezetszempontú racionalizálása

Nem maradok ki, regisztrálok!

MIÉRT JELENTKEZZ?

A jelentkezők közül 6 csapatot választunk ki, akik részt vesznek a közös workshopon.

Ha olyan startupot építesz vagy egy olyan ötlet megvalósításán töröd a fejed, ami környezetvédelmi fókuszú, illetve elősegítheti a fenntartható fejlődést, akkor tudj meg többet és jelentkezz július 12-ig workshopunkra egy kb. 2 perces videóval.


A workshop sikeres teljesítésével megnyílhat előtted az út a legújabb hazai fenntarthatósági profilú befektetési alap, a Kék Bolygó Klímavédelmi Kockázati Tőkealap befektetéséhez.

MENTORÁLÁS

Ezt követően személyre szabott mentorálásban részesülnek.

És a program végén egy olyan új bemutatkozó anyagot prezentálnak, amely érdemessé teszi őket a befektetésre.

BEFEKTETÉS

DÍJAZÁS

A legjobb csapatokat természetesen díjazzuk és az első helyezettet mentori ajánlásban részesítjük a megjelölt befektetőnél.

Végül, de nem utolsósorban a szakmai felkészültség mellett a jó hangulatot is garantáljuk.

JÓ HANGULAT

Kivételes lehetőség, természetesen én is jövök!
  • Csoportos online workshop és
  • személyre szabott online mentorálás az alábbi területeken:

MILYEN TUDÁST ADUNK?

pénzügyi tervezés;

számvitel és controlling;

kommunikáció és prezentáció;

innovatív vállalkozások építése;

jogi alapismeretek

tőkebefektetési alapismeretek

Regisztrálok!

Legfőbb célkitűzésünk, hogy a résztvevő csapatok és projektgazdák életképes és környezettudatos értékajánlatokkal tudjanak előállni, amik megállják a helyüket a piacon és vonzó legyen a potenciális befektetők számára.

CÉLUNK

Töltsd ki az űrlapot és mesélj nekünk pár szóban vállalkozásodról, amelyen keresztül megismerhetjük az Ötletet és a mögötte álló csapatot.


Regisztrációd véglegesítéséhez, küldd el az info@whiteunicorn.hu e-mail címre, a maximum 2 perces bemutatkozó videótokat.

REGISZTRÁCIÓ

NE KÉSLEKEDJ

Days
Hours
Minutes
Seconds

NAP

ÓRA

PERC

MÁSODPERC

Siess, már csak eddig regisztrálhatsz:

Elolvasom az Adatkezelési Tájékoztatót

ISMERD MEG A MENTORCSAPATOT!

dr. Vámosi Róbert

ügyvéd, gazdasági jogász.

Több, mint 7 éve foglalkozik kockázati tőkebefektetésekkel: jogi átvilágításokkal és szindikátusi szerződések előkészítésével. Ezek során számos tőkebefektetésben vett részt, képviselve mind a befektetői-, mind a társasági oldalt – megismerve ezzel mindkét oldalt. Ezen tőkebefektetések során a projektek jogi megvalósíthatóságának kialakítása képezte fő feladatát.


Nagy megértéssel rendelkezik informatikai és kutatás-fejlesztési projektekkel kapcsolatosan, amelyek során mind a jogi környezeti tervezésben, felépítésben és a szerződéses keretrendszer kialakításában szokott részt venni.


Kiemelt értékének tartja a vállalatfelvásárlások során megszerzett azon tapasztalatát, amelynek köszönhetően már a startupok kezdeti szakaszában képes az alapítók figyelmét felhívni a jövőbeli szervezeti- és strukturális kihívásaikra.

Török József –

HunBAN alapító és board member

2003. óta épít vállalkozásokat tanácsadóként, üzleti angyalként, tőkebefektetőként. Az elmúlt 10 évben aktívan részt vett a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. felépítésében és befektetéseiben, alapítója és board tagja a Magyar Üzleti Angyal Egyesületnek (HunBAN). Fő területe az üzletfejlesztési, stratégiai és menedzsment kérdések.

dr. Károlyi Antal

Antal 2010 óta korai fázisú befektető, a Magyar Üzleti Angyal Egyesület elnöke. A Traction Tribe technológiai akcelerátor egyik alapítója. Érdekeltségei között van egyebek között a járművek és környezetük közötti vezeték nélküli kommunikációt lehetővé tevő Commsignia és a Publio szerzői kiadói portál is. Jelenlegi fókusza a SignCoders, egy hallássérült programozókat foglalkoztató társadalmi célú vállalkozás.Korábban derivatíva-kereskedőként dolgozott frankfurti és londoni befektetési bankoknál. A fizikai tudományok doktora.


Meggyőződése, hogy a xxi. század környezeti és társadalmi kihívásainak megoldásában az innovatív vállalkozásoknak fontos feladatuk van. A magyar technológiai vállalkozók közösségében hatalmas kihasználatlan lehetőséget lát. A hazai ökoszisztéma fejlesztésében aktív szerepet játszik.

dr. Pintér Attila LL.M.

ügyvéd, társasági és cégjogi szakjogász

Jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végezte, ezt követően az ELTE Állam-, és Jogtudományi Karán társasági és cégjogi szakjogász képesítést szerzett, majd a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügy mester szakán tanult. PhD tanulmányait az ELTE Állam-, és Jogtudományi Karának Doktori Iskolájában folytatja, de kutatott az Augsburgi Egyetemen, valamint a Harvard Law School-on is, továbbá állandó előadó a Budapesti Corvinus Egyetemen. Kutatási témája a kockázati tőkebefektetési szerződések.


Dolgozott a Lutz I Abel Law Office, München és a Foley & Lardner LLP, Boston munkatársaként, jelenleg pedig a dr. Pintér Attila Ügyvédi Iroda irodavezető ügyvédje, ahol elsősorban tőkebefektetésekkel, vállalatfinanszírozási és M&A tranzakciókkal foglalkozik.

Pályafutását a Magyar Fejlesztési Bankban kezdte, ahol kis-közepes vállalati befektetési és finanszírozási programok létrehozásával, majd irányításával foglalkozott.


Ezt követően a privát szektorra váltott, ahol befektetőként belépett tucatnyi különböző ipari, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozásba: a legnagyobb cég közülük több mint 100 alkalmazottal csomagolóeszközöket gyártott, amelynek ügyvezetését is éveken át végezte.


2013 óta saját tanácsadó vállalkozásában dolgozik, kis-közepes vállalatoknak finanszírozási, azon belül befektetői tőke bevonásában ad tanácsot, ritkábban krízistanácsadást is végez.


Kiemelkedő tapasztalatokra tett szert vállalatvezetőként és tanácsadóként is üzleti stratégiai tervezésben, menedzsment és tulajdonosi beszámoltatási rendszerek felépítésében, vállalatok átvilágításában, kezdő (startup) vállalatok mentorálásában.

Török József HunBAN alapító és board member

A program a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány támogatásával, a White Unicorn Kft. szervezésében valósul meg.

Tudj meg többet a szervezőkről:


Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány

SZERVEZŐK

White Unicorn Kft.

Kérdésed merült fel?

Technikai problémád akadt?


Vedd fel velünk a kapcsolatot!Kérdésed van?

dr. Vámosi Róbert


+36 70 338 83 40


vamosi.robert@pinterlaw.hu